Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 15:00, άγνωστοι πυροβόλησαν τον Δ.Κ κοντά στη Λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.  Επί τόπου βρίσκεται ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. O άνδρας που έπεσε νεκρός είναι γνώριμος των Αρχών.

Οι δράστες φέρεται να πυροβόλησαν το θύμα μέσα από μια BMW την ώρα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο στην οδό Υμηττού , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Aστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης τονίζουν πως το θύμα, Δ.Κ ηλικίας 56 ετών, ήταν κάτοικος Βριλησσίων και είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας και ληστείες super market.

Eίχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς, ενώ θεωρείται ότι στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης «τραπεζίτη» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

 

 

Κάτοικοι της περιοχής Πάτημα Χαλανδρίου ενημέρωσαν την Πυροσβεστική για όχημα το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην οδό Κενταύρων.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν την πυρκαγιά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο φέρεται να είναι εκείνο των δραστών που λίγο νωρίτερα εκτέλεσαν τον άνδρα στα Βριλήσσια.

Δείτε το καμμένο όχημα διαφυγής των δραστών

φωτογραφίες: Έλενα Καραθάνου-zougla.gr –  newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις