Μετέφερε  δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη

«Κόκκινο» σε άλλη μια απόπειρα εισαγωγής φορτίου ναρκωτικών από την Αλβανία άναψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που έστησαν μπλόκο στον μεταφορέα στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων– Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης να έρχεται από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προς το εσωτερικό της χώρας και το ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στον χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν ένας ταξιδιωτικός σάκος που είχε μέσα δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 950 γραμμαρίων και μια νάιλον σακούλα με άλλα 121,5 γραμμάρια.

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και το κινητό του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή, εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, για την οποία του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο καθώς μετακινήθηκε εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας του.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις