Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας χαιρετίζει την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, στις 7 Οκτώβρη 2020, η οποία έκρινε την Χρυσή Αυγή ώς εγκληματική οργάνωση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, η ιστορική αυτή απόφαση επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που αποτελούσε πάντα το συγκεκριμένο φασιστικό μόρφωμα και ταυτόχρονα δικαίωση για το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού και την αμετάκλητη κρίση του.

«Ο Σύλλογός μας, ήταν και παραμένει σταθερά αντίθετος σε οποιαδήποτε φασίζουσα συμπεριφορά, πολέμιος τέτοιων αντιλήψεων και πρακτικών, οι οποίες διχάζουν, δηλητηριάζουν, υπονομεύουν την κοινωνία, τους εργαζόμενους και την αλληλεγγύη τους.
Το δίδαγμα της χθεσινής ιστορικής απόφασης δεν είναι άλλο από την ευθύνη και την υποχρέωση που προκύπτουν για τον καθένα προσωπικά και καθημερινά να αγωνίζεται και να απομονώνει το “αυγό του φιδιού, σε οποιαδήποτε έκφρασή του μικρή ή μεγάλη.
Συνεχίζουμε αδιάλλακτα τον αγώνα μας ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία, από όπου και αν προέρχονται».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις