Ανακοίνωση με αφορμή τις τραγικές εικόνες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας από το Νοσοκομείο Βόλου, με τις σορούς να βρίσκονται εκτός ψυκτικών θαλάμων, εξέδωσε το ΜέΡΑ25 Μαγνησίας.

«Οι  λυπηρές, τριτοκοσμικές  εικόνες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ για το Νοσοκομείο Βόλου, με τις σορούς των νεκρών να βρίσκονται εκτός ειδικών ψυκτικών θαλάμων, καταδεικνύουν την φρικτή πραγματικότητα που η κυβέρνηση θέλει να αποσιωπήσει, μεταθέτοντας την ευθύνη για την  ολέθρια ανεπάρκεια της στη νεολαία και σε όλο τον Ελληνικό λαό.

Στις  τραγικές εικόνες,  προστίθενται οι τρομακτικές ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, ΜΕΘ, κλίνες covid, η διάλυση και η αναμενόμενη κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, την ίδια στιγμή που οι ιδιώτες κλινικάρχες θησαυρίζουν.

Έχουμε μια εκθετική επιδείνωση της πανδημίας. Δεν είμαστε εδώ αυτήν τη στιγμή για κοκορομαχίες, η Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει «χθες» σε:

Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, χωρίς καμία διαπραγμάτευση και ένταξή του στον ευρύτερο σχεδιασμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας  για να αντιμετωπιστεί η πανδημία στη χώρα

Άμεσες και μόνιμες προσλήψεις του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού

Άμεσες προμήθειες του απαραίτητου υγειονομικού υλικού

Καμία περαιτέρω εγκληματική χρονοτριβή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις