«Η σημερινή κυβέρνηση έχει όλη την τεχνογνωσία να κάνει ό,τι πιο αντιλαϊκό γουστάρει»

Με σφοδρή κριτική και διαρκή επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζει να πολιτεύεται το σύστημα Σαμαρά.

Με τις σχέσεις των δύο ανδρών να μη βρίσκονται στο καλύτερο σημείο (ποτέ άλλωστε δεν βρισκόταν), ο πρώην πρωθυπουργός μέσα από την ιστοσελίδα antinews.gr που πρόσκειται σε αυτόν βάλλει επί καθημερινής βάσης κατά του σημερινού ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου.

Σε πρόσφατο άρθρο του, για παράδειγμα, με τίτλο «Για όλα φταίει ο λαός…», ο συντάκτης σημειώνει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί πιστά την απαράδεκτη φρασεολογία των προκατόχων του απαξιώνοντας πλήρως την κοινωνία, επειδή τολμάει να εκφράζει διαφορετική άποψη από την πληρωμένη προπαγάνδα που διακινεί το Μέγαρο Μαξίμου για τον αόρατο εχθρό και όχι μόνο. Ο πρωθυπουργός σε απανωτά κορονοδιαγγέλματα, με τον ιό να έχει ξεφύγει ανεξέλεγκτα από τις λανθασμένες επιλογές του και τις παλινωδίες των υπουργών του, χαρακτηρίζει ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους όσους δεν αποδέχονται τις δικαιολογίες της κυβέρνησης για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Κύριε Μητσοτάκη, είναι προφανές ότι έχετε εγκλωβιστεί στις υπέρμετρες υποσχέσεις σας και προσπαθείτε να διασωθείτε από τον διασυρμό. Υιοθετώντας κι εσείς το άθλιο δόγμα… για όλα φταίει ο λαός. Όμως, ο λαός σας εξέλεξε πρωθυπουργό όχι για να τον βρίζετε, αλλά για να τον σέβεστε επιλύοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το άτολμο και αναποτελεσματικό πολιτικό σύστημα».

Σε άλλο άρθρο, εξάλλου, της ιστοσελίδας, με τίτλο «Ο φόβος σαν όπλο στα χέρια του Μαξίμου…», υπογραμμίζεται η ικανότητα των ΜΜΕ να παραποιούν την πραγματικότητα. «Η σημερινή κυβέρνηση έχει όλη την τεχνογνωσία να κάνει ό,τι πιο αντιλαϊκό γουστάρει, να εξυπηρετήσει όσα ιδιωτικά συμφέροντα θέλει, και πάντα υπό το χειροκρότημα του σοφού λαού, που άγεται και φέρεται χωρίς να το καταλάβει. Οι προηγούμενοι, λοιπόν, όντας ερασιτέχνες, τα έβαλαν με τα ΜΜΕ, προσπάθησαν να τα κλείσουν, γι’ αυτό και έχασαν την υποστήριξή τους. Οι νυν τα εξαγόρασαν, γι’ αυτό και είτε βλέπεις ΕΡΤ είτε Σκάι, είτε διαβάζεις την “Εφημερίδα της Κυβερνήσεως” είτε το “Πρώτο Θέμα”… ένα και το αυτό. Τις πταίει, είπαμε;» καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.

«Γελοιοποίησε το κράτος» στο Πολυτεχνείο

Μέσα στην εβδομάδα που μόλις τελείωσε, ακόμα μία ανάρτηση της φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας καταγγέλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «γελοιοποίησε το κράτος», με αφορμή τη πολιτική που εφάρμοσε κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα, λέει ο σοφός λαός. Κάτι που πλέον ισχύει στο ακέραιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καθώς η προβοκάτσια που έστησε στο Πολυτεχνείο, μπας και ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία που συνετρίβη λόγω της αδυναμίας του να οχυρώσει τη χώρα εν όψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορωνοϊού, του γύρισε μπούμερανγκ. Με αποτέλεσμα να γελοιοποιήσει εντελώς το κράτος» αναφέρει η ιστοσελίδα και συνεχίζει:

«Υποτίθεται ότι η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου και κατόπιν των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων έγινε για να αποτραπεί η διασπορά του κορωνοϊού και να προστατευτεί η υγεία των πολιτών. Κι αντί να τον διαδώσουν οι λίγοι διαδηλωτές και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους υγειονομικούς κανόνες, τον διέδωσαν οι χιλιάδες στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες αφιονισμένοι αστυνομικοί. Οι οποίοι δεν αρκέστηκαν στη διασπορά που προκάλεσε ο μεταξύ τους συνωστισμός, αλλά έπνιξαν στα χημικά και στα δακρυγόνα διαδηλωτές και εκπροσώπους, προχωρώντας την ίδια στιγμή σε αναίτιες προσαγωγές».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις