Νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τον υπεύθυνο της ολοσχερούς καταστροφής της φάτνης στον Αγ. Νικόλαο.

Ήδη στο σημείο όπου βρισκόταν η φάτνη, έχουν φτάσει συνεργεία του δήμου Βόλου. Η φάτνη κατεδαφίστηκε από μπουλντόζα, ενώ ο χώρος θα καθαριστεί από υπαλλήλους της καθαριότητας.

Αυτόπτες μάρτυρες «δείχνουν» ως υπεύθυνο έναν άντρα περίπου 40 ετών. Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, ο άντρας αυτός γύρω στις 6 το πρωί, φορώντας μόνο εσώρουχα και κάλτσες (!) μετέβη σε κατάστημα επί της οδού Ερμού που πουλάει καφέ και κουλούρια και ζήτησε αναπτήρα για να ανάψει το τσιγάρο του. Στη συνέχεια, φέρεται να πήγε μέσα στη φάτνη, όπου – όπως αναφέρουν μάρτυρες – είχε αφήσει το μπουφάν του.

Αν η φωτιά μπήκε επίτηδες ή κατά λάθος λόγω του τσιγάρου, είναι άγνωστο και αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την πυροσβεστική και την Αστυνομία. Ο 40χρονος, πάντως, μετά την εκδήλωση της φωτιάς εξαφανίστηκε, αν και φαίνεται να είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Γνωστοί – άγνωστοι» πίσω από τον πυρπολισμό της φάτνης

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο δήμος Βόλου: Σε μια εξόχως προκλητική και αντικοινωνική εκδήλωση βίας οι γνωστοί – άγνωστοι που χρόνια τώρα ταλανίζουν την κοινωνία μας βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας την περιουσία των Δήμου και των πολιτών και προσβάλλοντας βάναυσα σύμβολα και αξίες δείχνοντας το πραγματικά φασιστικό τους πρόσωπο, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στο κάψιμο της φάτνης, στον προαύλιο χώρο του Αγ. Νικολάου.

Κρυμμένοι πίσω από δήθεν προοδευτικές απόψεις και έχοντας την κάλυψη κομματικών σχηματισμών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου καταργούν στην πράξη κάθε έννοια νομιμότητας και δρουν με κίνητρο το μίσος τους προς την κοινωνία και τους θεσμούς της.

Η φάτνη βεβαίως τάχιστα θα κατασκευαστεί εκ νέου και θα δοθεί για τη χαρά των μικρών συμπολιτών μας, αλλά η βέβηλη και αισχρή πράξη των γνωστών αυτών μπαχαλάκηδων παραμένει και απαιτεί από τις αρμόδιες Αρχές τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία τους, βάζοντας ένα τέλος στο “προοδευτικό’ νταηλίκι, μια απεχθή μορφή φασισμού.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις