Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Κοζάνης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 53χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, που διαπράχθηκε την 29-04-2021 στην Κοζάνη.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ (Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου 2021) στην Κοζάνη δύο Έλληνες γνωστοί του θύματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, πρόκειται για έναν 51χρονο και μια 48χρονη, που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία και ερευνητικά δεδομένα που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές μεταξύ του ενός δράστη, παρουσία του άλλου, με το θύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι ο 53χρονος.

Σ τον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις