Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας, αντιφασιστικές συλλογικότητες, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή της συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Στην συγκέντρωση στην Καλλιθέα, ομάδα ατόμων που ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς, προσπάθησε να σπάσει την συγκέντρωση μαχαίρια και «πεταλούδες», καθώς και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους συμμετέχοντες.

Η προσπάθειά τους ωστόσο να λοιδορήσουν την συγκέντρωση, σύμφωνα με το 902.gr δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς απομακρύνθηκαν κακείν κακώς από τον χώρο διεξαγωγής, ενώ τούς κατασχέθηκαν τα εν λόγω αντικείμενα με τα οποία προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους παρευρισκόμενους.

Η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό, προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα της συγκεκριμένης επίθεσης, καθώς και να εντοπίσει τα άτομα ή τις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτή την επίθεση.

lawandorder.gr
eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις