Συλλήψεις και στην Πάτρα για αλισβερίσι ναρκωτικών

Έκανε το λάθος να κινείται με το δίκυκλό του σε περιοχή του Αιγίου έχοντας πάνω του πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας Έλληνας, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να αποκαλυφθούν τα πιο σοβαρά μυστικά του.

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια Αιγιαλείας, όπου κατασχέθηκαν 50 ευρώ και ένα κινητό που είχε στην κατοχή του. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε μια αγροικία που χρησιμοποιούσε ο δράστης σε δυσπρόσιτη αγροτοδασική περιοχή του Αιγίου και ανακάλυψαν συσκευασίες που περιείχαν ένα κιλό και 272 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα δενδρύλλιο ύψους 1,70 μέτρου και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Τους τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι στην Πάτρα

Όταν ο Έλληνας που παρακολουθούσαν διακριτικά ως ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα επιβίβασε στο αυτοκίνητό του έναν αλλοδαπό, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών επενέβησαν και τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του αλλοδαπού βρήκαν 6,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία είχε αγοράσει από τον Έλληνα, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν 810 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του διακινητή, κατασχέθηκαν 75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 1.300 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις, καθώς και το όχημα του δράστη. Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του Έλληνα δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος του αλλοδαπού για αγορά ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις