Ο Α/ΓΕΑ καλεί δημοσιογράφους για να ερωτηθούν από που έχουν πηγή πληροφόρησης

113

Οι ΕΔΕ του και τι πραγματικά έχει υποχρέωση να ψάξει

Ο Α/ΓΕΑ που φέρεται να διεκδικεί την προώθηση του στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, καλεί δημοσιογράφους να καταθέσουν σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση που αφορά στις μεταθέσεις που γίνονται στην Πολεμική Αεροπορία!

Δεν γνωρίζουμε πόσο βέβαιος είναι ότι θα γίνει Α/ΓΕΕΘΑ, πάντως η επιλογή να κάνει το ΓΕΑ Ένορκη Διοικητική Εξέταση για θέμα …του ΓΕΑ δεν πείθει για την αποφασιστικότητα να διερευνηθούν όσα επωνύμως έχουν τεθεί ως ερωτήματα για τις μεταθέσεις. Εκτός αν ο κ.Μπλιούμης «αισθάνεται» ήδη Α/ΓΕΕΘΑ.

Επιπλέον είναι παράδοξο, άκομψο και επικίνδυνο  να καλούνται δημοσιογράφοι για να ερωτηθούν προφανώς από που έχουν πηγή πληροφόρησης ή ποιοι είναι συντάκτες κειμένων σε ιστοσελίδες που έχουν την ευθύνη λειτουργίας τους. Η απάντηση είναι γνωστή στον κ.Μπλιούμη και το ευρύτερο επιτελείο του…Συνεπώς είναι γνωστή και η στάση των δημοσιογράφων.

Ο κ.Μπλιούμης μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια μέσα θέλει για να διερευνήσει ποιοι είναι οι συντάκτες άρθρων που δεν τον ευχαριστούν. Θα του προτείναμε να χρησιμοποιήσει τις όποιες δυνατότητες έχει για να διαπιστώσει αν όλα πάνε καλά στις μεταθέσεις της ΠΑ ή αν τα στελέχη που διαμαρτύρονται έχουν δίκιο. Έχουμε την υποψία ότι συμβαίνει το δεύτερο. Το θέμα των μεταθέσεων έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό  με δημοσιεύματα , επώνυμες τοποθετήσεις εν ενεργεία στελεχών και παρεμβάσεις στη Βουλή. Συνεπώς στο ΓΕΑ μάλλον λάθος ΕΔΕ διέταξαν.

Θα επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι η κατάσταση στο ΥΠΕΘΑ σ΄ ότι έχει να κάνει με το επίπεδο ενημέρωσης είναι απελπιστική. Η ΕΣΗΕΑ έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και ίσως θα πρέπει να επανέλθει και η αντιπολίτευση να πάψει να παριστάνει την ανήξερη και να αφυπνιστεί.

militaire.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like