Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε πως το μεγάλο δίλημμα στην Ελλάδα δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», με αφορμή τα γεγονότα στο ΑΠΘ, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να απαντά πως «ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα».

«Το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras
@atsipras
Το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση.

Στην απάντησή του ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Αντί να πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει: είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα; Ό,τι άλλο είναι υπεκφυγή και πολιτική κάλυψη της ανομίας».

newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις