Συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο: Ο ένας μαχαιρωμένος στο πόδι και ο δεύτερος με κακώσεις στο κεφάλι

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αττική, μεταξύ ανηλίκων. Μπορεί οι ομάδες που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους, σύμφωνα με αστυνομικούς, να ήταν και τρεις, καθώς συνολικά στο επεισόδιο ενεπλάκησαν επτά άτομα.

Μάλιστα, όλη η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο πόδι και ο δεύτερος φέρει βαριές κακώσεις από γκλοπ στο κεφάλι.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, καθώς οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση.

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα αίτια της συμπλοκής, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κοπέλα και άλλες -οι οποίες συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες- που αφορούν «ραντεβού μεταξύ ανηλίκων ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δήμους που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις