⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Οι συλληφθέντες μετέφεραν 22 παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη τριών διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη διακινητής ο οποίος εντοπίστηκε στις εκβολές του ποταμού Έβρου να καθοδηγεί πεζή οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Την ίδια ημέρα συνελήφθησαν άλλοι δύο διακινητές, ο ένας εκ των οποίων στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Συνόρων (πλησίον του Τελωνείου των Κήπων) μεταφέροντας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο τέσσερις μετανάστες και ο έτερος διακινητής επίσης οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που μετέφερε παράνομα δέκα μετανάστες τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του ρυμουλκούμενου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις