Ο πόλεμος για τις “χρυσές” καρέκλες με τα “χοντρά” μεροκάματα τώρα αρχίζει. Το ρουσφέτι του Γιάννου Παπαντωνίου και ο γάμος με την διπλωμάτη.

Του Άρη Σπίνου

Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο διάβολος! Το τι γίνεται στην ΕΥΠ, προκειμένου ο ένας να φάει τον άλλον με αφορμή το σκάνδαλο με τις υποκλοπές δεν περιγράφεται.

 

Μαθαίνουμε πολλά και διάφορα αλλά επειδή μας διαβάζουν και στην Τουρκία είμαστε προσεκτικοί. Ας πούμε αυτά που μπορούμε.

Στην θέση της “Βαγγελίτσας” που σφαγιάστηκε ως υποδιευθύντρια, έφεραν από την Τουρκία τον Ν.Κ. για να αναλάβει την θέση της. Οι καρέκλες αυτές είναι χρυσές και τα λεφτά πολλά. Πάρα πολλά! Αυτό το παιδί πάντα έβρισκε τρόπο να βολεύεται. Με όλες τις κυβερνήσεις και με όλους τους διοικητές. Ο διορισμός του στην Κατεχάκη ήταν ρουσφέτι του Γιάννου Παπαντωνίου αφού η γυναίκα του Νικόλα (η πρώτη γιατί υπάρχει και δεύτερη) δούλευε στο γραφείο του.  Σε μια μετάθεση που είχε πάρει στο εξωτερικό γνώρισε μια κοπελιά – διπλωμάτη και την αγάπησε σφοδρά. Χώρισε την πρώτη και πήρε αυτήν.
Τώρα επί του προκειμένου. Μαθαίνουμε ότι ο ουσιαστικός λόγος που ήρθε από την Τουρκία (λίγο εσπευσμένα είναι η αλήθεια) είναι για να πάρει την θέση της “Μαντάμ Μπουντουάρ” που είναι διευθύντρια. Η ίδια επειδή είναι γατόνι με πέταλα το κατάλαβε και ήδη έχει αρχίσει τα τηλεφωνήματα σε αυτούς που έχει εξυπηρετήσει δια της καρέκλας της και των αυτιών της. Κάτι μου λέει πάντως πως δεν θα σωθεί!
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις