Τελευταία γραμμή άμυνας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μπροστά στις σαρωτικές αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, οι μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις της Βουλής.
Πορεύτηκαν, οι «γαλάζιοι» κυβερνητικοί, αγκαζέ με το απόρρητο από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» στην αυλή του Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μπάζωσαν, προσπάθησαν τουλάχιστον, κάθε χαραμάδα που θα έριχνε φως στην σκοτεινή υπόθεση των κοριών και των παρακολουθήσεων.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια έβαλαν «φωτιά στα τόπια» του πολιτικού σκηνικού. Και η πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την στριμώχνει στα σχοινιά, απολογούμενη για τις παρακολουθήσεις, με επίσημα στοιχεία πλέον, της ΕΥΠ με επίκεντρο το Μέγαρο Μαξίμου.

Μπροστά στις σαρωτικές αποκαλύψεις για τις υποκλοπές η τελευταία γραμμή άμυνας που σκαρφίστηκαν οι «γαλάζιοι» ήταν οι μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις της Ολομέλειας.

Με λίγα λόγια: Χθες και σήμερα η ολοκλήρωση των συνεδριάσεων επί της πρότασης δυσπιστίας ορίστηκε για τις 3 τα ξημερώματα. «Και ολοκληρώνοντας την άρον-άρον το μεσημέρι της Παρασκευής για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης» σημείωναν με νόημα κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο περιστύλιο της Βουλής.

Χ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις