Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί με προορισμό το Μιλάνο
Αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω βλάβης στον κινητήρα.
Η ΕΡΤ ανέφερε ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο λίγο πριν από τις 19:00 με προορισμό το Μιλάνο.
Μετά την απογείωση το πλήρωμα ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για βλάβη στον κινητήρα, που πιθανόν προέρχονται από πουλί.
Αμέσως έκανε αναστροφή και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση χωρίς να υπάρξουν άλλα προβλήματα. Για προληπτικούς λόγους στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής.
Ένα 24ωρο, δύο «γαλάζια» εσωκομματικά καρφώματα. Αν κάποιος στο Μαξίμου επιμένει να βλέπει μια «ωραία ατμόσφαιρα» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μάλλον ζει σε παράλληλο σύμπαν.
Το...