Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκε μια νάιλον σακούλα η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Είχε βγει… παγανιά στους δρόμους της Κω αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές για την ποσότητα ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του, ένας αλλοδαπός ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι περιπολούσαν στην πόλη και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκε μια νάιλον σακούλα η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 190 γραμμαρίων και κατασχέθηκε. Ο ίδιος συνελήφθη και τον παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν πώς και από ποιον προμηθεύτηκε το παράνομο εμπόρευμα, ενώ σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και στο Αγρίνιο

Σήμα να σταματήσει για έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 50χρονου κατοίκου κοινότητας του Αγρινίου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται στην διακίνηση κοκαΐνης. Αρχικά, τον συνέλαβαν γιατί βρήκαν στο όχημα μια καραμπίνα με κομμένη κάννη και δυο φυσίγγια, αλλά σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ανακάλυψαν δυο «φιξάκια» με 1,1 και 0,5 γραμμάριο κοκαΐνης, 1,9 γραμμάριο αποξηραμένης κάνναβης, ένα φυσίγγιο περιστρόφου και σύνεργα για την χρήση κοκαΐνης.

Η σύλληψη του 50χρονου αποκάλυψε τις επαφές του με έναν 35χρονο, στο σπίτι του οποίου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, καθώς ανακάλυψαν άλλα 17 «φιξάκια» με συνολικά 14,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις