«Έπαιξε τα ρέστα» του το Μαξίμου για να μην εκλεγεί βουλευτής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος και τους ήρθε ουρανοκατέβατος. Τραβάει τα μαλλιά του ο Θανάσης Νέζης που «έσπρωχνε» την Μαρία Συρεγγέλα με πάσα τρόπο και «έθαβε» τους άλλους.


Του ειδικού συνεργάτη
 

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των πρόσφατων Εθνικών εκλογών κυρίως με τους υποψηφίους της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, έχουν σπάσει από το πρωί τα τηλέφωνα του edolio5 με πληροφορίες αρκούντος γαργαλιστικές. 

 
 Ο νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος, ο οποίος ήταν πρώτος επιλαχών στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, αναλαμβάνει τη βουλευτική έδρα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

 
Ο Καλογερόπουλος όπως μας λένε κυνηγήθηκε ανηλεώς από το Μέγαρο Μαξίμου, που είχε παίξει τα ρέστα του για να μην εκλεγεί, και προωθούσε την εκλεκτή του Μητσοτάκη, Μαρία Συρεγγέλα. 
 
Τον ρόλο αυτό είχε αναλάβει ο Θανάσης Νέζης, που τηλεφωνούσε δεξιά και αριστερά να «θάβουν» τον Καλογερόπουλο, και να σπρώχνουν με πάσα δύναμη και ισχύ το «Μαράκι». 
 
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος δεν απαντούσε στις προκλήσεις και περίμενε το αποτέλεσμα της κάλπης. Όταν άνοιξαν όμως, βούτηξε μια έδρα ο Μητσοτάκης, αφού αν κρατούσε άλλη εκλογική περιφέρεια ο Καλογερόπουλος, θα είχε μπει στην Βουλή πριν μήνες. 
 
Με πάσα θυσία έπρεπε ο πρώην δήμαρχος του Αιγάλεω να μείνει εκτός κοινοβουλίου, αφού τον χρεώνουν στην ομάδα Μεϊμαράκη. Τελικά η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην παρέα του Μαξίμου!
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις