Ένταση επικράτησε στο κλειστό της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετά επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Basket League τοσο εντός όσο και εκτός του κλειστού γηπέδου της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Η συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση υπέρ των «πράσινων», οι οποίοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά, «σημαδεύτηκε» εντός του παρκέ από το συμβάν με τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος ήθελε να προσεγγίσει έναν φίλο του, οπαδό της Παρτίζαν, ωστόσο κάποιος από την εξέδρα τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ο αθλητής εκνευρίστηκε νευρίασε και χρειάστηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και ο Ντίνος Μήτογλου, προκειμένου να τον συγκρατήσουν.

Τελικά, ο παίκτης αποχώρησε έξαλλος για τα αποδυτήρια χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια στο συμβάν.

Ωστόσο, τα «παρατράγουδα» δεν σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση δέχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και ένα 13χρονο παιδί, το οποίο έκανε… το λάθος να βγάζει φωτογραφίες με παίκτες του «τριφυλλιού».

Πολλά παιδιά περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες παίκτες και των δυο ομάδων. Όταν ο εν λόγω πιτσιρικάς έγινε αντιληπτός ότι φωτογραφιζόταν με μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο.

Το παιδί, που συνόδευε η μητέρα του, σοκαρισμένο από την επίθεση έβαλε τα κλάματα. Με στόχο να το ηρεμήσουν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» το έβαλαν στα αποδυτήρια.

ieidiseis.gr

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSΙ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις