Ένα σπάνιο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/7) κατά τη διάρκεια της απογείωσης ενός αεροσκάφους από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο λόγος για την πτήση 590 της American Airlines, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φοίνιξ Σκάι Χάρμπορ, με τον πιλότο ωστόσο να ματαιώνει την απογείωση καθώς έσκασαν τα ελαστικά του αεροσκάφους.

Τα μέλη του πληρώματος πτήσης ανέφεραν ότι το αεροσκάφος είχε «πολλαπλά καμένα λάστιχα» και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν πριν μεταφερθούν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό.

Μάλιστα, το ατύχημα καταγράφηκε σε βίντεο που δείχνει ένα από τα πίσω ελαστικά του αεροπλάνου να σκάει την ώρα επιτάχυνε στον αεροδιάδρομο.

Σύντομα εμφανίστηκαν μαύροι καπνοί και σπινθήρες φωτιάς, με το αεροσκάφος τελικά να σταματά και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο.

«Τα λάστιχα στη μία πλευρά τεμαχίστηκαν και κάηκαν»

Χρήστης των social media που ισχυριζόταν ότι ήταν στην πτήση, σχολίασε κάτω από το βίντεο ότι το αεροπλάνο ήταν «στα μισά του διαδρόμου προσγείωσης και ανέβαζε ταχύτητα όταν ακούσαμε δυνατό κρότο και νιώσαμε ένα ρίγος και φρενάραμε δυνατά».

«Δεν είχε απομείνει πολύς διάδρομος όταν σταματήσαμε τελικά, πλήρως φορτωμένοι και με καύσιμα για τέσσερις ώρες. Όταν σταματήσαμε, ο πιλότος είπε ότι τα πυροσβεστικά οχήματα έβγαιναν μόνο προληπτικά, αλλά από τη σειρά 30, μπορούσαμε να δούμε φλόγες», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι «τα λάστιχα στη μία πλευρά τεμαχίστηκαν και κάηκαν, τα άλλα δύο ήταν σκασμένα».

Δείτε το βίντεο:

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις