⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιος ευθύνεται για την επίθεση – Δύο από τα θύματα ήταν παιδιά

Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στην πόλη Ρας αλ Αΐν της Συρίας, πάνω από τα σύνορα με την Τουρκία, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο παιδιά, σύμφωνα με τους κατοίκους, που οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο, από τότε που οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία Σύροι αντάρτες εκδίωξαν τις κουρδικές δυνάμεις.

Η μεθοριακή πόλη που εξερράγη το όχημα καταλήφθηκε από τους Σύρους αντάρτες το 2019. Μέχρι τότε ήταν υπό τον έλεγχο της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού). Δύο από τα θύματα είναι παιδιά.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για την επίθεση αυτή.

Στις φωτογραφίες που τράβηξαν οι κάτοικοι φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων γύρω από το καμένο όχημα. Σε ένα βίντεο, άλλοι άνθρωποι μεταφέρουν σε μια κουβέρτα τουλάχιστον έναν νεκρό.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις