Συνεχίζεται και σήμερα, με νέο κύκλο κατηγορουμένων να απολογείται, η ιστορική δίκη στη Γαλλία με θύμα της 71χρονη Ζιζέλ Πελικό, την οποία νάρκωνε ο σύζυγός της και καλούσε άγνωστους άνδρες να τη βιάζουν.

Σήμερα, στο δικαστήριο της Αβινιόν, κατέθεσε ένας εκ των 50 κατηγορουμένων, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήγε στο σπίτι του ζευγαριού «μόνο και μόνο επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς».

Ο 37χρονος Άντι Ροντρίγκεζ, πατέρας δύο παιδιών, εργάτης γης στο επάγγελμα, είπε σήμερα στο δικαστήριο ότι ήταν «αλκοολικός από τα 14 και τακτικός χρήστης κοκαΐνης» και παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τη Ζιζέλ Πελικό, αλλά αρνείται τον βιασμό.

Τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως δεν είχαν ιδέα ότι η Ζιζέλ Πελικό ήταν ναρκωμένη και υπέθεταν πως ήταν όλα μέρος ενός «συναινετικού σεναρίου» μεταξύ του βασικού κατηγορούμενου Ντομινίκ Πελικό και της συζύγου του.

Η εμπειρία swinging και η βραδιά που βίασε τη Ζιζέλ Πελικό

Στην κατάθεσή του ο Ροντρίγκεζ περιέγραψε πως είχε μια εμπειρία swinging πριν βιάσει τη Ζιζέλ Πελικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 στο σπίτι της στο Μαζάν κοντά στην Αβινιόν.

Όπως είπε: «Ήμουν κάποτε σε ένα μπαρ, όταν ένας άνδρας με πλησίασε και μου είπε: “Αρέσεις στη γυναίκα μου, θα ήθελες να κάνεις σεξ μαζί της ενώ εγώ θα παρακολουθώ;”. Συμφώνησα και συνέβη το ίδιο βράδυ. Έτσι περίπου έγινε και με την Πελικό, έκανα σεξ μαζί της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω».

Και συνέχισε: «Είχα τσακωθεί με τα αδέρφια μου λόγω της συνήθειάς μου να πίνω και να παίρνω ναρκωτικά και έτσι πήγα στο σπίτι των Πελικό. Δεν είχα ποτέ καμία πρόθεση να βιάσω την κυρία Πελικό».

Ο Ροντρίγκεζ εκείνη την εποχή ήταν 31 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ η κυρία Πελικό ήταν 66 ετών. Παράλληλα, στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος είπε: «Είχα κάνει μπάνιο, είχα βάλει aftershave, είχα ετοιμαστεί. Μια ώρα μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Coco.fr ήμουν στο σπίτι τους».

Ούτε ένα βλέμμα στον πατέρα του δεν έριξε ο γιος τού Ντομινίκ Πελικό

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του η Ζιζέλ Πελικό άκουγε με προσοχή, κουνώντας κατά διαστήματα το κεφάλι της, με τον γιο της Ντέιβιντ δίπλα της. Στην απέναντι πλευρά της αίθουσας, σε ένα γυάλινο κουτί καθόταν ο Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, παρακολουθώντας αμίλητος τη διαδικασία. Κάποια στιγμή, ο γιος του Ντέιβιντ έφυγε από την αίθουσα, με τον Πελικό να κοιτάζει προς το μέρος του, αλλά εκείνος να τον αγνοεί.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις