Χαμός στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και το πόθεν έσχες του, εν μέσω μίας επεισοδιακής Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία κατατέθηκε με τον συμβολικό αριθμό των 87 υπογραφών.

 

 

Θεοδώρα Τζάκρη
Θεοδώρα Τζάκρη

Μια ΚΕ γεμάτη εντάσεις

Ένταση σημειώθηκε στο ξεκίνημα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος νωρίτερα, όταν το προεδρείο της συνεδρίασης αποφάσισε να δοθεί ο λόγος στους υποψηφίους προέδρους (παρόντες εκτός του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη που ειναι μέλη της Κ.Ε., είναι και οι Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος).

Στελέχη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη αντέδρασαν, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσήλθε στη συνεδρίαση.

 

Συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Αποχώρησαν από την αίθουσα

Μάλιστα, τα στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Κασσελάκη αποχώρησαν από την αίθουσα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ομιλίες των υποψηφίων. Καταγγέλλουν πως η ηγεσία έχει προαποφασίσει τις υποψηφιότητες για την προεδρία και λένε πως θα επιστρέψουν όταν τελειώσουν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων που βρίσκονται στη συνεδρίαση.

Επίσης, τα περίπου 25 μέλη της ΚΕ, λένε πως δεν είναι σοβαρή διαδικασία, καθώς οι υποψήφιοι που θα λάβουν τον λόγο έχουν απλά ανακοινώσει την πρόθεσή τους στην τηλεόραση και δεν έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Σημειώνεται πως η αποχώρησή τους έγινε την ώρα που πήρε τον λόγο ο Παύλος Πολάκης, φωνάζοντας «αίσχος».

Νίκος Σβέρκος

ethnos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις