Ακούω και διαβάζω τις ειδήσεις που απασχολούν την καθημερινότητά μας και είμαι πλέον απολύτως βέβαιος ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα

Από όπου και να το πιάσεις είναι ένας βούρκος. Λερώνεσαι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριαρχεί η προπαγάνδα της ανηθικότητας, της κλειδαρότρυπας, της woke ατζέντας και της προσπάθειας να διαλυθεί η ελληνική οικογένεια.

Οι εγκέφαλοι του ακραίου νεοφιλελευθερισμού επιδοτούν με 9.000 ευρώ την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τη γέννηση ενός παιδιού μόνο με 2.500 ευρώ! Απίστευτα πράγματα σε μια χώρα που η υπογεννητικότητα είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης.

Και όλοι αυτοί μας βομβαρδίζουν καθημερινά και παράλληλα με ειδήσεις για τον «μυστικό» γάμο του Σεργουλόπουλου με τον σύντροφό του στο δημαρχείο, με τον/την τρανς εγγονό της Δούκισσας που φορούσε από μικρός τα τακούνια της μαμάς της, με το πάρτι επετείου που έκανε ο Πατέλης το Σάββατο με τον σύζυγό του τον Μάικλ, αν θα έρθει το πτηνό της Γιουροβίζιον ο Νέμο για συναυλία στην Ελλάδα, με το εθνικό μας ζευγάρι Στέφανο και Τάιλερ και διάφορες άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.

Μπορεί αυτή η χώρα να δει άσπρη μέρα; Ποτέ των… ποτών.

Δεν είμαστε για κάτι παραπάνω.

Όπως έλεγε ο αείμνηστος μέγας δάσκαλος Σαράντος Καργάκος:

«Ζούμε την εποχή της μεγάλης σύγχυσης. Παντού η ποσότητα εκτοπίζει την ποιότητα. Στον τομέα της τέχνης κυριαρχεί το «κιτς», στην αρχιτεκτονική η πολυκατοικία, στη δίαιτα η πολυφαγία, στις ανθρώπινες σχέσεις η βαναυσότητα, στο συναίσθημα η ρηχότητα, στην πολιτική το σύνθημα, στον αθλητισμό το ρεκόρ επιδόσεων και αμοιβών, στην οικονομία ο ρυθμός παραγωγής και κατανάλωσης, στα βιβλία το εκάστοτε πολυδιαφημισμένο «μπεστ σέλερ», στην τηλεόραση η σαπουνόπερα ή κοινώς σήριαλ, στον κινηματογράφο το πορνό και η βία, στο θέατρο η βωμολοχία, στην επαφή μας με τη φύση ο εμπρησμός και η οικοπεδοφαγία. Είναι μια εποχή που ο άνθρωπος τρώει τον εαυτό του».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις