Εκπαίδευσε διαδικτυακά 10χρονο να σκοτώσει βρέφος και να αποκεφαλίσει τους γονείς – «Σφάξε τους όταν κοιμούνται»

286

Έμενε μαζί με τον βιαστή της ανήλικης κόρης της

Μια αποτρόπαια υπόθεση ερευνά η αστυνομία μετά τη σύλληψη μιας γυναίκας που κατηγορείται ότι εκπαίδευσε διαδικτυακά ένα 10χρονο παιδί να δολοφονήσει ένα βρέφος και στη συνέχεια να αποκεφαλίσει με κουζινομάχαιρο τους γονείς.

Το Toofab έγραψε ότι κατηγορούμενη είναι η 36χρονη Tara Sykes από τη Φλόριντα, που είναι γνώριμη των Αρχών, επειδή πριν από λίγους μήνες συνελήφθη ξανά, επειδή φιλοξενούσε τον βιαστή της 14χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα, πήρε σπίτι τον 20χρονο που βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ως λύτρα χιλιάδες δολάρια από τη γιαγιά του, αλλιώς θα τον σκότωνε. Τότε, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε εκείνην και στον σύζυγο, αλλά τους άφησε ελεύθερους, αφού η οικογένεια του νεαρού δεν άσκησε διώξεις. Ωστόσο, η Sykes «χτύπησε» ξανά.

Η 36χρονη Tara Sykes

Χωρίς να αποκαλυφθούν πολλές λεπτομέρειες προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητα του παιδιού, η 36χρονη προσέγγισε έναν 10χρονο μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Roblox και το εκπαίδευσε να σκοτώσει την οικογένεια, με την οποία έμενε.

«Σφάξε τους όταν κοιμούνται» και «μη φοβάσαι, τόλμησέ το» είναι μόνο μερικά μηνύματα που έστειλε στο παιδί, ώστε να το πείσει. Ταυτόχρονα, του έδωσε οδηγίες, όπως να περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα δωμάτια των ενηλίκων, να χτυπήσει βράδυ και να σκοτώσει πρώτα το μωρό για να μην ειδοποιήσει κάποιον το κλάμα του.

Ο 10χρονος τελικά επιχείρησε να διαπράξει τα εγκλήματα, ευτυχώς, χωρίς επιτυχία. Πρώτα έβαλε εύφλεκτο υγρό υλικό στο υπνοδωμάτιο των γονιών και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά το βρέφος που ήταν 2 μηνών, ρίχνοντάς το στο πάτωμα. Το μωρό έβαλε τα κλάματα και οι ενήλικοι ξύπνησαν, με το παιδί έντρομο να παραδέχεται τα πάντα, ζητώντας συγγνώμη.

Πλέον, η Tara Sykes κρατείται χωρίς εγγύηση και οι κατηγορίες ενδεχομένως θα αναβαθμιστούν, αφού ερευνάται η εμπλοκή της σε ακόμη δύο ανοιχτές υποθέσεις, για τις οποίες δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like