Μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να του κάνουν σήμα να σταματήσει τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην Αρεόπολη Λακωνίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς ένας Έλληνας, καθώς ήξερε ότι θα κατέληγε στη φυλακή με τελεσίδικη καταδίκη.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας εγκλωβίστηκε και συνελήφθη, αλλά προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς δηλώνοντας ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Ωστόσο, από τον έλεγχο που ακολούθησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς για εκβίαση, σύσταση και συμμορία.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε, καθώς είχε κριθεί ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τις κατηγορίες που του αποδίδονταν.

Συνέλαβαν φυγόποινο αλλοδαπό

Στην πόλη της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης για παράνομη είσοδο στη χώρα, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις