Στον Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα, ένας 52χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή εις βάρος της 47χρονης συζύγου του, επίσης αλβανικής καταγωγής.
Το περιστατικό και η καταγγελία
Το συμβάν εκτυλίχθηκε το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου, όταν ο 52χρονος φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του μέσω τηλεφώνου, ενώ εκείνη βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος απαίτησε να μην επιστρέψει στο σπίτι, γεγονός που την τρομοκράτησε. Η 47χρονη, καταβεβλημένη από τη συμπεριφορά του, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, καθώς, όπως ανέφερε, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα από τον σύζυγό της.
Η ίδια αποκάλυψε ότι τον Μάιο του 2023 ο 52χρονος είχε κλέψει την τραπεζική της κάρτα για να παίξει σε τυχερά παιχνίδια, γεγονός που είχε προκαλέσει εντάσεις στη σχέση τους. Στο δικαστήριο, η 47χρονη ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί την επιστροφή του συζύγου της στο σπίτι, εκφράζοντας φόβο για τη δική της ασφάλεια.
Η εξέλιξη της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, η οποία ορίστηκε για την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με την έδρα να αναμένει την τοποθέτηση του κατηγορουμένου, ενώ η σύζυγος του ζητά προστασία από τις Αρχές.
Συνεχιζόμενη ένταση
Το περιστατικό υπογραμμίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια στην καθημερινότητά τους, ιδιαίτερα όταν προστίθενται προβλήματα όπως ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια και οι εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις. Η παρέμβαση της Αστυνομίας και η δικαστική εξέλιξη αναδεικνύουν την ανάγκη για λήψη μέτρων προστασίας των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και ενίσχυση της στήριξής τους.
ΜΑΡΙΑΡΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ
thenewspaper.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































