⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισημαίνοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο, άπαντες θα λογοδοτήσουν στον φυσικό τους δικαστή

«Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να γίνει πιστευτός ότι πράγματι επιθυμεί να γίνει το συντομότερο η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών, οφείλει τόσο ο ίδιος αλλά και οι υπουργοί του που ενεπλάκησαν στο “e-mail Τριαντόπουλου” να ζητήσουν από τώρα την άρση ασυλίας τους».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο, άπαντες θα λογοδοτήσουν στον φυσικό τους δικαστή, χωρίς τη δυνατότητα των καθυστερήσεων και της «συγκάλυψης μέσω προανακριτικών».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις