Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανάμεσα στην εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη και την πρώην αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δήμητρα Χαλικιά.
Οι εκτιμήσεις της κυρίας Χαλικιά ότι για οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχουν ποινικές ευθύνες, αλλά και οι αναφορές της στα ζητήματα των συμβάσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ με την εταιρεία τεχνικού συμβούλου Cognitera.
Η ένταση μεταξύ τους συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης της κυρίας Χαλικιά, με μεγάλη συζήτηση να γίνεται για το αν έχει τη δυνατότητα να κρίνει επί των ποινικών ευθυνών.
Η κυρία Αποστολάκη τόνισε ότι η κυρία Χαλικιά καταθέτει αναρμοδίως και αναρωτήθηκε γιατί νωρίτερα στην Εξεταστική είπε ότι «δεν είμαι εγώ με τον Γαργαλάκο;»
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχολιάζοντας το ζήτημα του τεχνικού Συμβούλου, κατηγόρησε τη Μιλένα Αποστολάκη ότι παίρνει θέση υπέρ της εταιρείας τεχνικού συμβούλου και ότι «κάθε φορά που έλεγα τη λέξη Cognitera γυρνούσατε και χλευάζατε».
Ακόμη μεγαλύτερη ένταση ξέσπασε όταν η Μιλένα Αποστολάκη διάβασε αναρτήσεις της κυρία Χαλικιά στο Facebook για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ύστερα από έντονες αντεγκλίσεις, η κυρία Χαλικιά είπε: «Θα σας κάνω φίλη μου στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις μου και να μην τις κλέβετε από αλλού» και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
– «Δεν νομίζω να έχω τόσο χρόνο».
– «Και εγώ δεν έχω χρόνο να βλέπω το Tik Tok σας με τα βίντεο για τον Βάρρα».
– «Σας βλέπω πολύ στρατευμένη».
newsbomb.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































