Ένας άντρας επιχείρησε να υψώσει την σημαία των ΗΠΑ στο Νουούκ, στην Πρωτεύουσα της Γροιλανδίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Δανίας, ένα άτομο επιχείρησε να υψώσει την αμερικανική σημαία των ΗΠΑ στο Νουούκ την περασμένη Τετάρτη, έξω από ένα πολιτιστικό κέντρο της Γροιλανδίας, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία της Γροιλανδίας στο TV 2.
Βέβαια οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είδαν τον άνδρα με τη σημαία και κατάλαβαν τι προσπαθούσε να κάνει γι’ αυτό και πολλοί επενέβησαν και τον σταμάτησαν.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο που ο άνδρας προσπάθησε να υψώσει τη σημαία, αφότου οι πολίτες είχαν καταφέρει να σταματήσουν τον άνδρα. Οι αρχές εξακολουθούν να διερευνούν την υπόθεση.
Η απόπειρα του άνδρα αυτή τράβηξε την προσοχή, καθώς η ανύψωση ξένων εθνικών σημαιών, εκτός επίσημων διπλωματικών ή τελετουργικών περιστάσεων, είναι ασυνήθιστη στο Νουούκ.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































