Ο Γιάννης Παναγόπουλος, μίλησε στο 39ο συνέδριο της ΓΣΕΕ που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από το βήμα του συνεδρίου μίλησε και για την δική του υπόθεση, υποστήριξε ότι «με το non paper Βουρλιώτη κτίστηκε ένα αφήγημα, με αποκαλούν κατηγορούμενο ενώ εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το πόρισμα. Έκαναν άθλιο παιγνίδι κατά των συνδικάτων για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα. Οι εταιρίες που κατονομάζονται δεν έχουν σχέση με την κατάρτιση. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η εταιρία σεκιούριτι για την κυβερνοασφάλεια που αναφέρεται στο χαρτί Βυρλιώτη ήταν η οικονομικότερη στην αγορά με αμοιβή 38.000 ετησίως».

Μιλώντας για το πόθεν έσχες, υπόθεση για την οποία ο εισαγγελέας εφετών δήλωσε ότι δεν έχει κλείσει, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε: «Η ΓΣΕΕ και το ΙΝΕ δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση που κρίνει τη σκοπιμότητα των δαπανών ώστε να έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν Πόθεν Εσχες. Λάβαμε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που δεν αντιστοιχεί ούτε στο 10% του προϋπολογισμού μας.

Θα έπρεπε να φτάνει το 50% για να απαιτείται δήλωση πόθεν έσχες. Θα μπορούσα να υποβάλλω δήλωση περιουσιακής κατάστασης που είναι ίδια με το πόθεν έσχες αλλά δεν έχει αντίστοιχη επιλογή η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάνουν δηλώσεις όλοι όσοι συμμετέχουν σε επιτροπές της ΓΣΕΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι ο αγώνας που θα δώσω θα είναι νικηφόρος».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις