Οι ανήλικοι ενοχλούσαν την οικογένεια και πέταξαν κουτάκι αναψυκτικού στην ηλικιωμένη μητέρα του θύματος

Τελείως έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ανηλίκους σε όλη τη χώρα και αυτό ακριβώς αποδεικνύει ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στο Συκούριο Λάρισας.

Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια 45χρονο γιατί τους έκανε παρατήρηση. Οι ανήλικοι ενοχλούσαν την οικογένεια και έφτασαν στο σημείο να πετάξουν κουτάκι από αναψυκτικό στην ηλικιωμένη μητέρα του θύματος!

Όπως είπε ο αδερφός του 45χρονου στο DEBATER:

«Ενοχλούσαν το σπίτι, έκλειναν το ρεύμα από κάτω το ρολόι, έκλειναν τον γενικό. Για πλάκα, ναι παίζανε! Δεν έκλειναν μόνο τον διακόπτη, άπλωνε η μάνα μου στο μπαλκόνι, έκανε δουλειές και της πέταξαν τενεκεδάκι γεμάτο στο κεφάλι. Πετούσανε πέτρες στα τζάμια στο σπίτι, απλά αυτό με το ρεύμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προσέξτε όμως, δεν έχουμε μόνο εμείς παράπονο, παράπονο έχει όλο το χωριό, δηλαδή κάνανε και αλλού ζημιές. Απλά σε εμάς ήταν λίγο πιο έντονο το φαινόμενο. Ζούμε πάνω στην πλατεία σε κεντρικό σημείο και μαζευόντουσαν συνέχεια εκεί για να κάθονται και δημιουργούσαν φασαρία».

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Βγήκα εγώ προσωπικά, προλαβαίνω τον έναν, γιατί έτρεχαν να κρυφτούν, τον ακινητοποίησα χωρίς να χτυπήσω όμως. Δεν άπλωσα χέρι να τον χτυπήσω. Μετά ήρθε και ο αδερφός μου έξω, ακολούθησε. Ο αδερφός μου απλά τους επίπληξε, ρίχτηκαν πάνω στον αδερφό μου, τον τραβάνε πέφτει κάτω και μετά άρχισαν και τον κλωτσάγανε από πάνω. Πόδι και κεφάλι μύτη. 17 ετών, ανήλικα! Και εμείς για αυτό ήμασταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας, δηλαδή φάγαμε και ξύλο για να μην βρούμε μπελά. Εννοείται έχουν γίνει μηνύσεις».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις