⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Νάντια Γιαννακοπούλου VS Θανάση Γλαβίνα.

Ο Θανάσης Γλαβίνας, μέλος του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ, ανήκει στα στελέχη που βρίσκονται στον στενό κύκλο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Γι αυτό και προκάλεσε αίσθηση η παραδοχή του (στο One) ότι εκ των υστέρων φαίνεται ότι ίσως η Πλεύση Ελευθερίας δεν θα έπρεπε να έχει υπογράψει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, παρόλο που πέρυσι είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο.

Άμεσα «διόρθωσε» την τοποθέτησή του για να μη δοθεί τροφή στους έτοιμους να επιτεθούν στον Ν. Ανδρουλάκη, όμως στο μεταξύ τον είχε ακούσει η βουλευτής Δυτικού Τομέα Νάντια Γιαννακοπούλου που επανέλαβε και αυτή (Action 24) ότι ήταν λάθος να ζητηθούν οι ψήφοι του κόμματος της Ζωής.

Το πρώτο στέλεχος που πήρε αυτή τη θέση ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Και έπεται συνέχεια.

Α.Σ.

dnews.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις