Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Πέρασαν 38 ημέρες από την… εκκωφαντική διάρρηξη ενός καταστήματος εμπορίας και επισκευής ειδών κινητής τηλεφωνίας στην Χαλκίδα, που είχε γίνει πριν καλά-καλά δύσει ο ήλιος στις 28 Φεβρουαρίου, όταν ένας άγνωστος έσπασε την γυάλινη πόρτα και άρπαξε 15 συσκευές κινητών!

Ο δράστης είχε εκμεταλλευτεί το lockdown και την αραιή κυκλοφορία λόγω των μέτρων, για να εξαφανιστεί με τη λεία του. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια ένας Έλληνας αλλά δεν εντοπίστηκε κι έτσι η τύχη των κλεμμένων κινητών αγνοείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πιτσιρικάδες διέρρηξαν ψυγείο και άρπαξαν παγωτά

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παγωτά που έκλεψαν από το ψυγείο ενός περιπτέρου σε περιοχή της Λαμίας το οποίο παραβίασαν, οι τρεις ανήλικοι δράστες που συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Οι πιτσιρικάδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας δεν είχε βγάλει ταυτότητα και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

protothema.gr