Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι, σε οικισμό της Δράμας, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία γυναίκας οδηγού, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα μία τσάντα που περιείχε έγγραφα, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά και χρηματικό ποσό.

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών ο δράστης εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Δράμας – Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας προέκυψε επιπλέον ότι ο δράστης στις 13-3-2021 σε οικισμό της Καβάλας, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε έγγραφα και χρήματα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις