Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στο αναπηρικό κίνημα το άγγελμα του θανάτου του 53χρονου Κώστα Κουσουτζή, Αντιπροέδρου του Σωματείου κινητικά αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπος”.

Συγκλονισμένος από την απώλεια του Κ. Κουσουτζή, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Πέτρος Μπέλλος, δηλώνει πως έχασε τον στενότερο συνεργάτη του στον Ιππόκαμπο, το δεξί χέρι του…

“Από το 2013 στο Σωματείο συνεργαζόμασταν αρμονικά με τον Κώστα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι πλέον κοντά μας. Με μια ματιά συνεννοούμασταν. Κρίμα και για το αναπηρικό κίνημα, χάσαμε έναν άνθρωπο που βίωνε όλα τα προβλήματα και έδινε αγώνα για να ξεπεραστούν. Καλό του ταξίδι…”

Η κηδεία του θα γίνει στις 10.30 αύριο το πρωί στον ΙΝ Αγ. Λαζάρου στο κοιμητήριο Κούκος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του φίλου και Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Κουσουτζή, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήριά στους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου, διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματίου, ενώ από το 2019 μέχρι  και σήμερα κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου .

Παλαιικότερα διετέλεσε και εκλεγμένο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α).

Η συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ενεργή στις δράσεις του σωματείου ενώ οι πράξεις και το ενδιαφέρον του ήταν πάντα για το καλό των μελών του. Ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας και ανθρωπιάς.

Πάντα πρόσχαρος και κοινωνικός, προσέφερε χωρίς δισταγμό τη βοήθειά του σε οτιδήποτε του ζητούνταν.

Καλό ταξίδι Κώστα……

myvolos.net