Μοιράσου το άρθρο

“Πες του να ισιώσει, γιατί….”

Γιατί τι ρε πίθηκοι; Πόσα δώσατε πάλι στο Μαξίμου;

 

Στη φωτογραφία ο αρχιμαφιόζος Τότο Ριίνα που τον πήγαν δεμένο. Πέθανε στη φυλακή σαν το τσουβάλι.

ΡΙΝΑ-ΜΑΦΙΑΟι αντίστοιχοι στην Ελλάδα, απειλούν. Πίθηκοι και πισώπλατοι φονιάδες της ανανδρίας και με αφεντικά που το μεσημέρι πάνε στις δεξιώσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και το βράδυ σχεδιάζουν, ποιον θα σκοτώσουν το πρωί. Καριόληδες…

Και η αστυνομία στο χαρτζιλίκι.

Το περιστατικό κρίνεται ως σοβαρό. Και επειδή είναι σοβαρό, νομίζουμε ότι θα πρέπει να το δημοσιοποιήσουμε. Όχι βεβαίως γιατί περιμένουμε από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τον εκεί προιστάμενο της, να το λάβει υπόψιν του. Ο κύριος αξιωματικούλης, πρώτα σπεύδει να στείλει μηνύματα στο Μαξίμου και μετά να κάνει τη δουλειά του. Όταν όμως συνταξιοδοτηθεί θα ψάχνει να βρει χρήματα, την ώρα που με αγωγή θα παίρνουμε και το δικό του σπίτι. Αλλά γιατι θεωρούμε ότι η προστασία μας είναι το γραπτό που μένει.  

Ένοπλος μπράβος, από τους στυγνούς στην πιάτσα της Ελληνικής Καμόρα, απειλεί. “Πείτε του να έρθει στα ίσια του και να μην γράφει γιατί…” Και η δυστυχία είναι ότι αυτός ο άνθρωπος- ο Θεός να τον κάνει αφού περισσότερο ομοιάζει με πίθηκο με καλάσνικοφ- εκφράζει τις απόψεις και αποτελεί πρωτοπαλίκαρο γνωστού Έλληνα εφοπλιστή που ειδικεύεται στην λαθρεπορία καυσίμων. Αυτή είναι η αθλιότητα και επικινδυνότητα των αρμών της εξουσίας που συμφύονται και κάνουν δουλειές με το οργανωμένο έγκλημα.

Τους λέω και ας το έχουν υπόψιν τους. Πρώτα εσείς και μετά εγώ. Άνδρες που πυροβολούν πισώπλατα, λέγονται στην πιάτσα, πούστηδες. Και κάτι τέτοιους πούστηδες, τους κόβει τα χέρια ο Θεός.

Και βεβαίως, πάντα κρατούμε αποδείξεις. Πάντα. Και να προσέχετε τι λέτε στα τηλέφωνα, πιθήκια, σας ακούν. Στο μαγαζί σας, κουμάντο. 

Όσο για την ΕΛ.ΑΣ, αυτή περνάει το δράμα της. Η χώρα, βυθισμένη στο αίμα άνανδρων μαφιόζων που βγάζουν εκατομμύρια από το λαθρεμπόριο παντός είδους, κυβερνάει την κυβέρνηση. Ιταλία του 1970-1990. Μέχρι που βρέθηκε ένας Φαλκόνε και τους έβαλε στο κλουβί.

Την επόμενη φορά, θα σας βγάλω και τα ονόματα. Δεν το χω σε τίποτα. Κάποιος εισαγγελέας κουζουλός θα βρεθεί που θα σας πάει δεμένους, με το λάσο. Καριόληδες, ε καριόληδες.

Σ.Χ

makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις