⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ εταιρεία «Γιαννίτσης» στην Λαμία με τα ληγμένα και μουχλιασμένα σχολικά γεύματα, από τα οποία προκλήθηκε τροφική δηλητηρίαση σε 63 μαθητές, επιστρέφει… δριμύτερη. Για την ακρίβεια, επανέρχεται με νέα σύμβαση, την οποία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΕΚΑ είχε διακόψει την συνεργασία λόγω του «διατροφικού σκανδάλου» με την επιχείρηση, το εργοστάσιο της οποίας κάηκε αργότερα σε μθυστηριώδη πυρκαγιά.
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κυριακάκης καταψήφισε την σύμβαση, υποστηρίζοντας ότι η νομική υπηρεσία και ο Δήμος υποβαθμίζουν το γεγονός της δηλητηρίασης μαθητών στα δημοτικά σχολεία.
Το επιχείρημα υπέρ της επαναφοράς της σύμβασης ήταν ότι η διακοπή δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά με την φωτιά στην μονάδα παραγωγής.
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































