⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΣτο πλαίσιο των προσπαθειών για περιορισμό της χρήσης αυτοκινήτων, σχεδόν όλοι οι δρόμοι του Παρισιού έχουν τουλάχιστον μια λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για τα ποδήλατα και τα πατίνια
Τα ηλεκτρικά πατίνια ωστόσο, πολλά εκ των οποίων κινούνται με ταχύτητες άνω των 30 χλμ/ώρα, που είναι η ανώτατη επιτρεπόμενη, έχουν προκαλέσει τους τελευταίους μήνες μεγάλο αριθμό ατυχημάτων, με αποτέλεσμα ο Δήμος του Παρισιού να εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τουλάχιστον όσα είναι κοινής χρήσης. Τα πατίνια αυτά ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρίες και χρεώνονται ανάλογα με τον χρόνο χρήσης τους.
Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο των προσπαθειών για περιορισμό της χρήσης αυτοκινήτων, σχεδόν όλοι οι δρόμοι του Παρισιού έχουν τουλάχιστον μια λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για τα ποδήλατα και τα πατίνια.
ΑΠΕ – ΜΠΕ-protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































