Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί σταθερό πυλώνα του πολιτικού συστήματος, έχει αποκτήσει πολιτική αυτονομία και σταθερή ανοδική πορεία σε όλες τις αναμετρήσεις σε αντίθεση με τη συντριπτική ήττα της ΝΔ και τις μεγάλες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Θανάσης Γκλαβίνας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμα και στον Θάνο Σιαφάκα για τις εξελίξεις στον απόηχο των ευρωεκλογών.

«Η κουβέντα όπως εξελίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αδικεί συνολικά την εικόνα της παράταξης. Δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις στελεχών προς τον πρόεδρο, αλλά το τι περιμένουν οι πολίτες, τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, και χαρακτήρισε καταστροφική τη συζήτηση ότι «με κοινοβουλευτική αριθμητική θα μπορέσουμε τόσο απλά να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία».

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας και να σφυρηλατήσουμε την ενότητα πάνω στη διαφωνία μας, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι δεν είναι τοξικότητα η διαφορετική γνώμη.

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Θανάσης Γλαβίνας και σχετικά με τις «λεκτικές υπερβολές και άστοχες τοποθετήσεις που ακούστηκαν και την περασμένη Τετάρτη» ανέφερε ότι «κάποιοι έχουν μετανιώσει, καθώς δεν είναι στη κατεύθυνση του διαλόγου. Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης», επεσήμανε.

ertnews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις