Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήθελε να μεταδώσει τον αγώνα, βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε η σκάλα που τον στήριζε

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης ο οποίος βρέθηκε το βράδυ του Σάββατο (28/1) στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων για να μεταδώσει τον αγώνα του πρωταθλήματος Volley League μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο Facebook, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε η σκάλα που τον στήριζε στο γήπεδο των Καλυβίων πριν τον αγώνα. Προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα.

Και παρότι η σκάλα υποχώρησε, τα άμεσα αντανακλαστικά του, η καλή φυσική του κατάσταση και η καθημερινή ενασχόληση με την πυγμαχία- όπως αναφέρεται στην ανάρτηση- τον βοήθησαν να γλιτώσει τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο

Έτσι, βλέποντας πως κινδυνεύει να πέσει κάθετα από ύψος 3 μέτρων, στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας, πέφτοντας πάνω στα τραπέζια, όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του Αριστοτέλη και οι αθλητές των ομάδων του Αριστοτέλη και του ΟΦΗ έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς δεν χτύπησε, κάνοντας κανονικά τη μετάδοση του αγώνα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις