⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΓια να εισέλθουν στο γηροκομείο οι ελεγκτές χρειάστηκε να σπάσουν τα λουκέτα με τα οποία κρατούσαν την είσοδο σφραγισμένη
Για να εισέλθουν στο γηροκομείο οι ελεγκτές χρειάστηκε να σπάσουν τα λουκέτα με τα οποία κρατούσαν την είσοδο σφραγισμένη, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας εξετάζουν τους ηλικιωμένους ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ηλκιωμένοι εκτός από ότι ήταν σε εικόνα εξαθλίωσης και αφυδάτωσης, παρουσιάζουν και ψώρα.
Σύμφωνα με αναφορές, για το ιδιωτικό γηροκομείο είχαν υπάρξει καταγγελίες και στο παρελθόν και μάλιστα, είχαν επιβληθεί πρόστιμα. Από την κατάσταση της υγείας τους θα κριθεί εάν θα είναι αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































