⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Η διοίκηση του στρατού δεν θα ανεχτεί καμία παραβίαση της ασφάλειας ούτε καμία απειλή για την ειρήνη στη χώρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση

Ο στρατός του Λιβάνου ορκίστηκε σήμερα να υπερασπιστεί την ειρήνη στη χώρα, την επομένη μιας διαδήλωσης υποστηρικτών της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ κατά της υπογραφής της συμφωνίας-πλαίσιο μεταξύ του Λιβάνου και του Ισραήλ με σκοπό μια “διαρκή ειρήνη”.

“Η διοίκηση του στρατού δεν θα ανεχτεί καμία παραβίαση της ασφάλειας ούτε καμία απειλή για την ειρήνη στη χώρα μέσω ενεργειών με απρόβλεπτες συνέπειες, αποκλεισμούς δρόμων ή επιθέσεις κατά δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας”, τόνισε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις