Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά

186

«Είχε χρόνο να αντιδράσει και να μη συμβεί το έγκλημα μπροστά στα μάτια του»

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία, που δημοσιεύει το Star, αποτυπώνεται ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος να βγαίνει στην 5η και τελευταία μαχαιριά του δράστη στην Κυριακή Γρίβα.

«Το θανατηφόρο χτύπημα ήταν το τελευταίο που σημαίνει ότι μεταξύ των πολλαπλών μαχαιρωμάτων που δέχθηκε το κορίτσι, υπήρχε χρόνος στον φρουρό να δράσει αποτρεπτικά προκειμένου να μην συμβεί η δολοφονία μπροστά στα μάτια του» σημειώνει η δικηγόρος της οικογένειας Ελένη Τζούλη. «Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χτύπημα πέρασαν περίπου δυο λεπτά όταν και άφησε την τελευταία της πνοή» συμπληρώνει.

Έξι αστυνομικοί καλούνται σε εξηγήσεις

Πλέον, έξι αστυνομικοί έχουν προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις κινήσεις τους το μοιραίο βράδυ πριν και μετά το έγκλημα. Όλοι τους θεωρούνται ύποπτοι και οι εξηγήσεις δίνονται στο πλαίσιο της Πειθαρχικής Έρευνας που διεξάγεται σε βάρος τους.

Σημειώνεται πως οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία της δικογραφίας, που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like