Προθεσμία για να μαζέψει υπογραφές

Αναλυτικά η επιστολή του

Ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, και γνωστός στους κύκλους του κινήματος για τις παλοαιοκομματικές του αντιλήψεις που έφεραν το ΚΙΝΑΛ σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά,  αφού ο ίδιος υιοθετούσε και επέτρεπε τα κομματόσκυλα να αλωνίζουν στο κίνημα, ως άλλος σωτήρας αυτή τη φορά, θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, κόντρα στις υποψηφιότητες των Ανδρουλάκη, Καστανίδη, Λοβέρδου. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε προθεσμία μίας εβδομάδας προθεσμία, έτσι ώστε να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές που χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος.

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ τότε οι υποψηφιότητες θα παραμείνουν τρεις (Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Καστανίδης).

 

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε στην ΕΔΕΚΑΠ:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

φωτό:efsyn.gr