⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΣύμφωνα με τις τουρκικές διαρροές «οι ανακοινώσεις ναυσιπλοίας τεχνικής φύσεως σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες της Ελλάδας στο Αιγαίο Πέλαγος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δεν είναι για 2 χρόνια όπως ισχυρίζεται ο ελληνικός Τύπος, αλλά έχουν εκδοθεί επ’ αόριστον.
Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ
Με τις NAVTEX που εκδίδουμε, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια της ναυσιπλοίας, τονίζουμε ότι όλες οι ερευνητικές δραστηριότητες εντός των θαλασσίων ζωνών αρμοδιότητας, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων ναυσιπλοίας που καλύπτουν την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο Πέλαγος, πρέπει να συντονίζονται με τη χώρα μας, και ότι η διενέργεια στρατιωτικών δραστηριοτήτων σε περιοχές που περιλαμβάνουν τα χωρικά ύδατα μη στρατικοποιημένων νήσων και που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοίας, έρχεται σε αντίθεση με τις διεθνείς συνθήκες».
Με άλλα λόγια μας ανακοινώνουν ότι θέλουν να ελέγχουν το Αιγαίο!
militaire.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις














![Κυριάκος Βελόπουλος στο ΝΕΟ 103,3: Η Σούρπη να γίνει το νέο λιμάνι της Ελλάδας – Να επανέλθει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Βόλου – Συρίας [ηχητικό]](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2026/07/5f1afa46-f422-4cf8-a57b-3f835ceec47d-218x150.png)




































![Κυριάκος Βελόπουλος στο ΝΕΟ 103,3: Η Σούρπη να γίνει το νέο λιμάνι της Ελλάδας – Να επανέλθει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Βόλου – Συρίας [ηχητικό]](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2026/07/5f1afa46-f422-4cf8-a57b-3f835ceec47d-100x70.png)

