⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Τραυματίες είναι πολλοί αστυνομικοί που κλήθηκαν σε επαρχιακή πόλη για να αντιμετωπίσουν απειλή

Ένας αστυνομικός και ένα άλλο άτομο σκοτώθηκαν ενώ πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην πόλη Έστεργκομ, στη βόρεια Ουγγαρία.

Ενημερωτικοί ιστότοποι μετέδωσαν ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε σπίτι στα περίχωρα της πόλης που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Σλοβακία, την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν πάει εκεί για να αντιμετωπίσουν μια «απειλή».

 

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι από την έκρηξη σκοτώθηκε και ο δράστης, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Πολλοί άλλοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, με κάποιους να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού που σκοτώθηκε στο καθήκον, χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες.

Η αστυνομία και οι εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις