⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου πραγματοποίησαν την Πέμπτη πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00 στην Καμάρα και οι δρόμοι δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, περίπου 200 άτομα εξέφρασαν, όπως λένε, την αλληλεγγύη τους στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.

«Ο Γιάννης συνεχίζει να βρίσκεται φυλακισμένος παρόλο που έχει εκτίσει την απαιτούμενη ποινή για την υφ’ όρων αποφυλάκιση αλλά και την πειθαρχική ποινή όπως και την ποινή κράτησης (που δεν συγχωνεύεται) για το πειθαρχικό παράπτωμα της απόδρασης, ενώ από τη Δευτέρα 23 Μαΐου βρίσκεται σε απεργία πείνας ενάντια στην εκδικητική μεταχείρισή του, διεκδικώντας την ελευθερία του, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του», ανέφεραν σε σχετικό τους κάλεσμα.

poreia1
poreia2

Σημειώνεται ότι τα άτομα αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας από όπου ξεκίνησαν την πορεία, ενώ η Τροχαία ήταν επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις