⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ ηλικιωμένος είχε κάνει ξανά το ίδιο στο παρελθόν στην ανήλικη
Τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/7) συνελήφθη στην Καλλιθέα ένας 73χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μία 18χρονη, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προχωρήσει στην ίδια πράξη σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού.
Οι καταγγελίες σε βάρος του 73χρονου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 73χρονος φέρεται αρχικά να προσέγγισε το 6χρονο παιδί και να επέδειξε τα γεννητικά του όργανα. Λίγο αργότερα, φέρεται να επανέλαβε την ίδια πράξη σε βάρος μιας 18χρονης.
Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια σε βάρος της ίδιας ανήλικης και τον περασμένο Απρίλιο.
Ο 73χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η υπόθεση ακολουθεί πλέον τη δικαστική οδό
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































