⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Δύο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς στον Προφήτη.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, οι δύο πυροσβέστες, άνδρας και γυναίκα περίπου 50 ετών, ένιωσαν έντονη δυσφορία λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στον Προφήτη, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν.

Έχοντας τις αισθήσεις τους, μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο “424”. Περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο, συνόδευσαν το ασθενοφόρο και “άνοιξαν” τον δρόμο, για την άμεση μεταφορά των δύο πυροσβεστών στο νοσοκομείο.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις